14. juni 2024

ErruDumEllaHvad? Musik i Lejets fulde lineup er her!

Med mere end 50 kunstnere på plakaten, kan gæsterne på Musik i Lejet se frem mod en sommer, der rummer et væld af store musikoplevelser. Dagens annoncering med 16 nye navne indeholder toppen af de danske hitlister, internationale navne, upcoming stjerner og et tungt dj-lineup.

ICEKIID x Interplanetary Criminal (UK)xMain Phase x Oh Land ft. Tisvildekoret x Carl Emil Petersen x Augustine (SE) x PRISMA x FRAADS x BATHSHEBA x Mumle x APHACA x ELOQ x Dokkedal x ¡HARTY! x BOABOA x OhBee x Sara Sadiq Frost

Oh Land & Tisvildekoret åbner Strandscenen

Som én af sommerens helt store oplevelser åbner Oh Land Strandscenen, hvor udvalgte og kendte hits omarrangeres i et enestående samarbejde med Tisvildekoret.

Den danske sangerinde og komponist Oh Land, med det borgerlige navn Nanna Øland Fabricius, har siden sin første udgivelse i 2008 lavet fem studiealbum, en EP og turneret verden rundt mange gange. Med Oh Lands umiskendelige fornemmelse for at skabe noget særligt indenfor electro pop-genren har hun ikke bare gjort sig bemærket herhjemme. Den opmærksomhed trak hende til New York, hvor hun har arbejdet sammen med Pharrell, Tricky, Sia og John Legend. I september 2023 udgav Oh Land sit sjette studiealbum ‘Loop Soup’, og Musik i Lejet har nu fornøjelsen af at præsentere hende på dansk grund, hvor hun byder sommeren velkommen sammen med Tisvildekoret. Tisvildes helt eget lokalkor får deres rette spotlight til denne åbningskoncert, som garanteret vil give en fantastisk start på festivaldagene.

Afrobeats og UK rave til Lejet

Med dagens annoncering er der lagt i kakkelovnen til en kæmpe fest på stranden. ICEKIID har med sit nyeste album tilføjet endnu en omgang afrobeats til sit repertoire, der uden tvivl vil skrue op for varmen blandt publikum og levere sommerens soundtrack.

Vi tager energiniveauet et nøk op med Interplanetary Criminal (UK) x Main Phase og bringer klubben til Lejet. De to dj’s og producere er et stærkt makkerpar, som kombinerer forskellige elementer fra UK Dance-scenen, der går lige i dansefødderne. Bag Interplanetary Criminal er Zach Bruce fra Manchester, og danske Adam Emil Schierbeck som Main Phase. De knivskarpe kunstnere har en forkærlighed for genrerne house, bass og undergrundsgenrer som jungle og dubsteb. Sammen er de en sprængfarlig duo, der leverer seriøs UK rave og elektronisk musik til folket.

Nye stjerneskud med karakteristisk lyd

Blandt det stærke lineup finder vi Augustine (SE), der trods sine 23 år allerede har en etableret lyd, der rummer catchy melodier og følsom indiepop. Den talentfulde svensker skal nok få Lejets gæster til at smelte med sin smukke stemme og svimlende høje falset. Endnu en spændende artist, der pryder plakaten til sommer er APHACA, som leverer en fuldkommen umiddelbar og rendyrket lyd. Deres musik indeholder flerstemmigt drengekor, 70’er synthesizere, og akustisk guitar og trommer, der helst skal lyde, som kom det lige fra øvelokalet. Deres liveoptræden bliver et friskt pust til den dansksprogede popgenre på Musik i Lejet.

Gæsterne kan også glæde sig til søster-duoen PRISMA, der leverer enestående liveoptrædener med masser af energi. PRISMA dyrker en musik, der bevæger sig på en særegen måde i en sfære mellem det indie-rockede og støjpoppede, med fokus på stemninger frem for genrer. De er klar til at indtage Lejet med deres unikke lyd og musikalske evner.

Brandvarme dj’s

Musik i Lejets gæster får lov at kridte danseskoene til nogle af landets dygtigste dj’s, der vil lyse nattetimerne op på de tre festivaldage. Prisvindende og etablerede navne som ELOQ og Simon Dokkedal vil holde publikum kørende, med komplekse og eksperimenterende mixes, som skubber barren for, hvordan en god fest skal lyde. Der er også rig mulighed for at stifte bekendtskab med den nyere generation af dj’s, hvor I kan glæde jer til bl.a. at høre ¡HARTY!, OhBee og BOABOA der er specialiseret i ren dansemusik.

Vi glæder os til at byde alle vores gæster velkommen til et musikprogram, der vil skabe minder, overraske og ikke mindst være soundtracket til en uforglemmelig sommer.

Læs om alle artisterne her.

Sommerens festival i Tisvildeleje, 18.-19.-20. juli 2024