10. juni 2024

Fiskerbarens lineup introducerer eksperter i festmusik

Fiskerbaren er kendt for at holde de vildeste fester, og i år bliver ingen undtagelse. Om du starter eller slutter festen i Fiskerbarens telt, så er der garanteret de største party-hits og et fyldt dansegulv.

I Fiskerbaren er der altid fest til den lyse morgen, glade sømænd og dans på bordene. Når du går igennem teltdugene, træder du ind i en tidsmaskine, der hiver dig tilbage til ungdommens fester, og sommeraftener, der aldrig måtte slutte. Det er en lille boble på Musik i Lejet, hvor et unikt fællesskab breder sig blandt gæsterne, og hvor kærligheden er på sit højeste, når vi skråler på med Hey Jude kl. 5 om morgenen. Med årets lineup i Fiskerbaren kommer vi i det nostalgiske hjørne, samtidig med, at vi er med til den ultimative sommerfest. Splitte mine bramsejl, det bliver godt!

ZIDIDADA x MOONJAM x DE STIVE SØMÆND x DE STIVE SØMÆND FT. PHARFAR x FUNKY FRIENDS DANCE BAND x ROBBIE WILLIAMS JAM x DJ DEGNAMITE

Oplev et friskfanget line-up, når Fiskerbaren slår teltdugene op Kom i ægte feriestemning med ZIDIDADA, som synger “Everyday’s a holiday”, hvilket det lige præcis er i uge 29. Vi smider bekymringerne og skråler med på alle deres bangers, så hele festivalpladsen kan høre det. Og mon ikke folkefesten fortsætter, når Moonjam indtager teltet med deres 80’er hits og fantastiske live-performance. Traditionen tro trækker Fiskerbarens helt eget hus-band, De Stive Sømænd, endnu engang i sømandstøjet, og spiller op til dans med gode gamle sømandssange. Og i år har de Pharfar med som gæst, som garanteret vil få gang i hofterne hos gæsterne, med lidt reggae og dancehall rytmer. I kan lige så godt blive på dansegulvet, for når Funky Friends Dance Band tager over bliver det med sing-along og den vildeste energi leveret af københavnske topartister.

Vi skruer op for varmen i teltet med lidt britisk drengerøvsattitude, når Robbie Williams Jam spiller udødelige Robbie-hits i Fiskerbaren. Til at runde aftenerne og de tidlige morgener af på Musik i Lejet, har vi vores faste inventar, DJ Degnamite. Vi garanterer et brag af en fest med alle dine yndlingssange fra privatfesten, når DJ Degnamite står bag pulten.

Læs om alle artisterne her