26. april 2024

Glæd dig til en uge 29 fyldt med sport og aktiviteter

Start festivaldagene med masser af energi, når MiL i samarbejde med TNT Athletes, kører fede aktiviteter i strandkanten.

Det København-baserede Fitness fællesskab, TNT Athletes, har i år slået pjalterne sammen med Musik i Lejet om at skabe nogle helt unikke events nede i strandkanten. Oplev alt fra action-aktiviteter til zen-oplevelser, som fylder dig med energi inden dagens koncerter.

BOKSNING

Som en helt ny aktivitet på MiL kan gæsterne nu få muligheden for en omgang sjov boksetræning. Den perfekte aktivitet til at komme ud af komfortzonen eller svede tømmermændene ud. Arrangementet er for alle niveauer, og vi sørger for udstyr med medbragte boksehandsker og pads. Du vil få undervisning af en professionel boksetræner, som lærer dig fede kombinationer med instrukser og en-til-en undervisning. Få pulsen op alene eller tag en ven med under armen.

PILATES

Hvis du har brug for at trække dig fra festivalstemningen og komme i zen, er en times afslappende Pilates det helt rigtige event for dig. Vi holder en unik pilates session med dygtige Laura Rosa, som er et velkendt ansigt inden for miljøet. Hun vil med sin rolige stemme, og rutinerede undervisningsmetoder, give en gennemført oplevelse i Tisvildes smukke omgivelser med en fantastisk udsigt fra strandkanten. Efterfølgende kan du også nyde lidt snacks og forfriskninger. Vi sørger for træningsmåtter, og alle niveauer er velkomne.

STAND UP PADDLE (SUP) STAFET

Glæd dig til et episk ræs ude på bølgerne! Saml vennerne til en SUP stafet og test formen på vandet. 20 hold á 2-3 personer dyster mod hinanden i en stafet på 3 runder. I sejler ud og runder en bøje 3 gange, så hver holdkammerat får en tur. Hvis I kun er 2, må én sejle 2 gange. Det hold som klarer sig bedst ud af de 3 løb vinder stafetten. En fed præmie er også på højkant til dagens vinder. En sjov konkurrence og en frisk dukkert, er den perfekte start på en festivaldag, så skynd dig ind og meld dit hold til!

OBS: Det kræver kun 1 tilmelding pr. hold. I skal derfor ikke tilmelde jer enkeltvis, men lade jeres “holdkaptajn” tilmelde det samlede hold.

Læs mere om hvert enkelt event og tilmeld dig her.

PROGRAM