2. maj 2024

Jazzhouse bliver MiLs varmeste dansegulv i uge 29

Endnu en gang inviterer vi magien fra det tidligere Jazzhouse i København til Tisvilde.

Der var ild i dansegulvet og gang i svingommen, da Jazzhouse for første gang slog dørene op på Musik i Lejet sidste år. Og det kan vi simpelthen ikke få nok af.

Jazzhouse er en genskabelse af Copenhagen Jazzhouse, som var en jazzklub i 90’ernes København på Niels Hemmingsens Gade. Det var en klub, der udsprang af jazzmiljøet, bakket op af musikere, musikpolitikere, stat og kommune. Modellen var at køre en international og højt profileret jazzklub og natklub.

Folkene bag Copenhagen Jazzhouse, har efterfølgende taget en bid af magien til Tisvilde, hvor prominente jazzmusikere spillede op til dans i strandkanten sidste år på MiL. Med et koncept, der gerne skulle skabe et univers for festivalens ældre publikum, kunne det yngre publikum simpelthen ikke holde sig væk. Og en fest på tværs af generationer opstod i jazzteltet i Lejet. Med en diskokugle, duge og bordlamper, møder natklubben den hyggelige jazzklub-stemning i Jazzhouse i Tisvilde.

Hver aften vil vi præsentere et liveband fra Jazzhouse lineuppet, hvorefter en af de oprindelige DJs fra Copenhagen Jazzhouse går på. Det bliver den vildeste fest fyldt med nostalgi og funk!

Glæd dig til:

HESS/AC/HESS + gæster X IBRAHIM ELECTRIC X KALAHA X RIDIN’THUMB

DJs

PRINCE EXPERIENCE - Michael Frandsen, Peter Hingebjerg

NATKLUB - Martin Kongstad, Lars Worning, Synne Ebbesen, Bagge Algreen-Ussing

Læs mere om musikerne her