22. april 2024

Workshop med Sommerens Festival

Weekenden bød på en skøn workshop med 70 helårsfrivillige, der tog turen til Tisvildeleje for at gå videre med forberedelserne til årets festival.

Foråret var ankommet til Tisvildeleje og Sankt Helene Feriecenter, hvor omgivelserne var grønne og solens stråler tittede frem. Weekenden stod i frivillighedens tegn med 70 helårsfrivillige, som var samlet for at arbejde hen imod sommerens festival.

Dagen stod på faglig sparring og forberedelser til Musik i Lejet 2024. Efter et oplæg fra holdet bag Musik i Lejet, fordelte de forskellige områder sig ud i grupper, for at gå i gang med arbejdet til sommerens festival. Efter en god og produktiv dag, stod vi endnu tættere på at være klar til MiL24!

Selvfølgelig var der også plads til sjov og hygge, og med et friskt slag rundbold fik alle lige lov at mærke på formen, og at man ikke var 18 år gammel mere. Men sjovt var det, og det rustede både nye og faste frivillige sammen. Senere på aftenen fik den heller ikke for lidt med karaoke til de modige, og fadøl til de tørstige.

Tak til Sankt Helene Feriecenter for endnu en gang at lægge smukke rammer til vores besøg og for topklasse servering hele dagen. De er mere end klar til at tage imod de overnattende MiL-gæster til sommer.

Uden frivillige - ingen festival.

Sommerens festival i Tisvildeleje, 18.-19.-20. juli 2024